Geplaatste keukens

BKB Keukens laat u graag een aantal keukens zien die wij onlangs hebben gemonteerd en opgeleverd. Van strakke moderne keukens tot landelijke klassieke keukens, met en zonder grepen en diverse inbouwapparatuur met de nieuwste snufjes. Hier een aantal reviews van de klant.

Moderne keuken in Bolsward

Wij zijn erg blij met onze keuken van BKB. Nog elke dag genieten we hiervan. Prachtig mat witte kasten en ruime lades, een keramiek aanrechtblad en apparatuur die aan onze wensen voldoet.

Bij BKB kregen we deskundig advies, er werd actief meegedacht aan verschillende mogelijkheden qua opstelling en geluisterd naar de wensen die we stelden aan apparatuur. Geen opgedrongen voorstellen maar alle ruimte om een weloverwogen keuze te maken.

De monteur had bij het inmeten ook nog goede tips en ideeën die de keuken en de omgeving goed op elkaar laten aansluiten. Het plaatsen ging voorspoedig en netjes. De planning met de stukadoor en elektricien sloot allemaal prima op elkaar aan. Kortom, wij zijn super tevreden over BKB!

IMG2

IMG3

Keuken in Warns

Front: Kunststof Sherwood Black

Werkblad: Keramiek Phedra

Inbouwapparaten: Bosch

 

Houten keuken in Bolsward

Bij een nieuwe woning hoort een nieuwe keuken. Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht uiteindelijk uitgekomen bij BKB in Bolsward. Een keukenzaak zonder poespas of “gehaaide” verkopers, onze verkopers was gewoon gelijk duidelijk en daar houden wij van. De verkoper neemt de tijd en luistert goed naar je wensen. Uiteindelijk voor deze keuken gekozen en tot op heden zijn wij er zeer blij mee. Het is ons pareltje in huis.  De monteur die de keuken heeft geplaatst is een gezellige vakbekwame man. Neemt voor het plaatsen van de keuken echt de tijd en werkt netjes en keurig. Een zeer solide en degelijke keuken met een keramiek werkblad. Een mooi fornuis welke naar onze wensen goed werkt. Pizza of een gegrild kippetje van t spit, veel is mogelijk. Ook de rest van de inbouwapparaten werken prima. Een stille vaatwasser en zuinige koel-vriescombinatie. Al met al een fantastische keuken waar wij nog jaren plezier van zullen hebben. Ik kan dan ook iedere toekomstige keuken koper BKB aanbevelen.

IMG4

 

 

IMG1

Keuken in Koudum 

Kunststof front

Werkblad: Graniet Peking Grey gebrand

Inbouwapparatuur: Bosch en Belling

Keuken in Sneek

Front: Sherwood Grey

Werkblad: Mont Blanc van Montapanel

Inbouwapparatuur: Bosch