Over ons

BKB Keukens, over ons bedrijf

Een keuken uitzoeken begint bij inspiratie en goed advies. Daarvoor bent u bij BKB Keukens aan het goede en vertrouwde adres. Met onze 20 jaar ervaring in de keukenbranche weet BKB Keukens precies wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Onze showroom, gevestigd in de stad Bolsward is gelegen aan een goed bereikbare locatie. Ons bedrijf bestaat uit een gedegen team van adviseurs en monteurs. De showroom biedt u een groot assortiment van prachtige kwaliteitskeukens met onuitputtelijke mogelijkheden in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Kwalitatieve keukenapparatuur maakt de keuken helemaal af.

Gevel BKB Keukens Bolsward

Op uw verzoek maken wij een inventarisatie van uw wensen en eisen voor uw nieuwe keuken. Wij maken voor u een 3D ontwerp op maat en u ontvangt tevens een transparante offerte die is voorzien van de juiste prijs. Wij streven ernaar om voor elke klant een keuken samen te stellen binnen het gewenste budget. Wij bieden u graag de maximale mogelijkheden binnen de aangegeven grenzen! Bij BKB Keukens weet u direct waar u aan toe bent.
Op deze website geven wij u een impressie van datgene dat u mag verwachten van BKB Keukens. Om vrijblijvend nog meer ideeën op te doen, nodigen wij u van harte uit in onze showroom.
Voor elk huis een goed idee, een keuken van BKB!